Handlevogn    Ant. varer i handlevogn 0 - Handlevogn - Kasse
Kategorier
Din konto
Nyhetsbrev
Bestselger
Tips en venn
 
 

Bedrift

Barnehager & institusjoner

Alle barnehager og institusjoner kan enkelt registrere virksomheten for å gjøre bedriftskjøp. Vi lager bedriftsavtaler som sikrer fakturering og levering ihht avtalte betingelser samtidig som kjøp kan gjøres vi vår nettbutikk. Ønskes mer informasjon om dette. Kontakt oss på telefon: 950 68 100 eller på salg@slaparing.no.
 

Forhandlere

Vi ønsker flere forhandlere av våre produkter. Vi setter opp avtaler og distribusjonssystem for å sikre optimale priser, produktplassering og ikke minst god distribusjon. For oss kan gjerne produktutvalget tilpasses eksisterende produktutvalg.  Alle våre forhandlere etablerer vi med eget forhandlersystem i forhold til bestillinger og eget avtaleverk. Vi har 3 typer forhandlere:
  • Forretninger/utsalg: Ordinære forretninger eller utsalg som ønskes hele eller deler av vårt sortiment, gjerne i tilknytning til eksisterende produktutvalg.
  • Oppsøkende salg/provisjonssalg: selger eller forhandler avhengig av avtaleform, og som betjener et geografisk område gjennom oppsøkende salg, ofte provisjonsbasert og gjerne som kombinasjon med andre produkter. 
  • Home-parties/grupper: Grupper eller enkeltpersoner som arrangerer home-parties for venner og kjente eller lag/foreninger som gjør tilsvarende med sikte på en ekstrainntekt.
Ønskes mer informasjon om dette. Kontakt oss på telefon: 950 68 100, eller send oss en e-post på: salg@slaparing.no
 
 
AS Lundi Avd SlåPåRing Postboks 565 1754 Halden Tlf. 95068100 - Foretaksregisteret 938356963
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2017